Tænker du på at blive social- og sundhedsmedhjælper, social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent, så tag på brobygning for at blive klogere på uddannelserne. Formålet med brobygningsforløbet er at give dig teoretisk og praktisk indsigt i undervisning, arbejdsmængde og læringsmiljø på en ungdomsuddannelse.

Vores uddannelser giver:

  • praktisk erfaring fra det virkelige liv
  • løn under uddannelsen
  • et springbræt til andre uddannelser
  • viden om velfærdsteknologi
  • gode jobmuligheder

En uddannelse hos os er det smarte valg – også hvis du læser videre. Vil du læse videre, kan du søge direkte videre til for eksempel sygeplejerske, socialrådgiver og pædagoguddannelsen.

UU-vejleder

Ungdomsuddannelsesvejledningen (UU-vejlederen) forbereder brobygningen i klassen i et samarbejde med klasselæren. UU-vejlederen skal sikre, at eleverne kender formålet med brobygningen. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter vi tilbyder i Gladsaxe.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores bro- og introforløb, så kontakt os endelig. Vi er meget interesserede i nye idéer og muligheder. På SOSU H er vi rigtigt dygtige til det med sundhed, innovation, kommunikation, omsorg og meget mere – og vi er klar på udvikling af nye forløb.

Brobygningsforløb i Gladsaxe

Kontakt os