SOSU-hjælper

Har du mod på mennesker? Som SOSU-hjælper skaber du sammenhæng og livskvalitet hos ældre, syge og handicappede. Du bliver den gennemgående person i borgerens liv. Dit professionelle bidrag med alt fra personlig pleje til praktisk hjælp giver kvalitet til de liv, du er en del af.

SOSU-assistent

Har du blik for helheden og vil du tage ansvar? Som SOSU-assistent sikrer du, at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. I arbejdet med ældre, syge eller handicappede, er du nøglepersonen, der kan motivere, koordinere og udføre opgaver inden for grundlæggende pleje og rehabilitering.

EUX-velfærd

Du får travlt med både hænder og hoved på en EUX – Velfærd. Her kombinerer du uddannelsen til SOSU-assistent eller pædagogisk assistent med en studentereksamen. Det betyder, at du kan enten arbejde som SOSU-assistent eller pædagogisk assistent eller læse videre på videregående uddannelser.

Pædagogisk assistent

Vil du arbejde pædagogisk med kreative og fysiske aktiviteter? Som pædagogisk assistent går leg og ansvar hånd i hånd, når du planlægger, gennemfører og evaluerer forskellige aktiviteter. Du er god til at kommunikere, uanset om du arbejder med børn, unge eller ældre med særlige behov.

SOSU guide

Svært ved at vælge - men klar til at gøre en forskel for andre? Find din uddannelse med SOSU guiden. Se om du bedst matcher en uddannelse som SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller pædagogisk assistent.