Hvad lærer du?
Få indblik i hjernens funktioner, sanseintegration og mentalisering samt Low Arousal som metode.
Du lærer at tilpasse den pædagogiske indsats til den enkeltes behov og udviklingsmuligheder, hvilket øger chancerne for positiv udvikling og trivsel.
Uddannelsen integrerer neuropædagogik, mentalisering og Low Arousal, hvilket gør en positiv forskel i arbejdet med mennesker og fremmer en mere inkluderende pædagogisk praksis.
Mentalisering, evnen til at forstå andres tanker og følelser, er en central del af denne tilgang og skaber stærkere relationer.
Samtidig introducerer vi metoden Low Arousal, som hjælper med at reducere stress og konflikter. Dette fremmer trivsel og minimerer behovet for magtanvendelse.
Ved at reflektere over egen adfærd lærer du at skabe de bedste betingelser for udvikling og trivsel.
Samlet set tilbyder uddannelsen en helhedsorienteret tilgang, der skaber meningsfulde og trivselsfremmende relationer. Ved at integrere neuropædagogik, mentalisering og Low Arousal i arbejdet med mennesker, er målet at gøre en positiv forskel i deres liv og fremme en mere inkluderende pædagogisk praksis.
Målgruppe
Målgruppen for uddannelsen er faglærte og ufaglærte medarbejdere, der varetager pædagogisk arbejde for og med børn, unge, voksne og ældre. Medarbejderne kan eksempelvis være pædagogiske assistenter, dagplejere, pædagogmedhjælpere, familieplejere, social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter.
Arbejdsmarkedsuddannelser
48390 - Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal
48670 - Mentalisering i omsorgs- og relationsarbejde
44859 - Neuropædagogik som redskab i pædagogisk arbejde