Find din vej

Uddannelser

For dig, der vil gøre en forskel

Et godt sted at starte
En uddannelse fra SOSU H giver dig mange muligheder

Faglighed gør en forskel

Professionel omsorg, psykologi, sundhed, etik og livskvalitet er nøgleord, uanset om du er social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent.

Det er vigtigt at have mod på mennesker, når du tager en af vores uddannelser, der klæder dig professionelt på til opgaverne og de mennesker, der venter på dig. 

Du udvikler dig fagligt og personligt i løbet af uddannelsen, der veksler mellem skole og oplæring i praksis. Du bliver klar til en arbejdsdag, hvor du har stor betydning for andre menneskers liv.

Hvad er en erhvervsuddannelse?

På en erhvervsuddannelse skifter du mellem at være i skole og i oplæring. På skolen og i oplæringen lærer du teori og metoder, som kvalificerer dig til det arbejdsmarked, du uddanner dig til. Den største del af tiden på en erhvervsuddannelse forgår på lærepladsen.

En erhvervsuddannelse på SOSU H til fx pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent giver dig mulighed for at læse videre til pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, journalist og andre professionsbacheloruddannelser. Du kan læse mere om mulighederne for videreuddannelse under hver uddannelse. 

Tager du en erhvervsuddannelse på SOSU H som EUX, kan du gå direkte videre på universitet. Du kan læse mere om EUX her.

Du vil få et arbejde med indhold og mening, når du kan være noget for andre mennesker, der værdsætter arbejdet med pleje og omsorg. Du lærer at indgå professionelt i mellemmenneskelige relationer, og du opnår faglighed til et konkret jobområde.

En erhvervsuddannelse inden for social- og sundhedsområdet vil give dig jobsikkerhed så langt øjet rækker, og du vil kunne finde job i alle danske kommuner og regioner.

Her kan du gå i skole

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole - og vi dækker et stort område omkring København og i Nordsjælland. Se alle adresser og få en virtuel tour via link. 

Har du spørgsmål?

Uddannelsesvejlederne er klar til at hjælpe dig videre.

Hvis du har spørgsmål om uddannelser, adgangskrav, karrieremuligheder og andet, så kontakt os.