Vil du gerne...?

  • arbejde med mennesker og gøre en forskel for andre

  • udvikle dig fagligt og personligt

  • have løn under uddannelsen

  • have gode muligheder for videreuddannelse

Hvis du gerne vil andre det godt, har SOSU H de rette uddannelser til dig. Dig, som vil gøre en forskel, og dig, der vil noget med mennesker.

Professionel omsorg, psykologi, sundhed, etik og livskvalitet  er nøgleord, uanset om du er SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller Pædagogisk assistent.

Det er vigtigt at have mod på mennesker, når du tager en af vores uddannelser til SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller Pædagogisk assistent. Du udvikler dig fagligt og personligt i løbet af uddannelsen, der veksler mellem skole og praktik. Du bliver klar til en arbejdsdag, hvor du har stor betydning for andre menneskers liv.

Når du starter på hovedforløbet, skal du være ansat af en arbejdsgiver, og så får du løn under uddannelsen. Alle vores uddannelser giver også gode muligheder for videreuddannelse fx til sygeplejerske, socialrådgiver eller pædagog.

Tager du en EUX-Velfærd, får du en studentereksamen sammen med din uddannelse til SOSU- eller pædagogisk assistent – og du kan læse videre på samme vilkår som andre med en toårig studentereksamen.

SOSU H har skoler i Brøndby, Frederikssund, Gladsaxe, Helsingør, Herlev, Hillerød og København. Se adresser her.

Se korte videoer fra alle 8 adresser her, hvis du er nysgerrig på, hvordan der ser ud på SOSU H.

Det er ikke alle forløb, der udbydes på alle adresser – se aktuelle muligheder på Ansøgningsfrister og uddannelsesstart eller tal med en vejleder.

 

 

Uddannelsesoversigt

Få et overblik over uddannelserne på SOSU H

oversigt over uddannelser

Få hjælp til at vælge den rette uddannelse for dig!

Kontakt uddannelsesvejledningen - eller tag SOSU-guiden og se, hvad der passer på dig!

SOSU-guiden Find ud af hvilken af vores uddannelser, der passer bedst til dig.