SOSU H faglighed

Mod på mennesker: Omsorg, sundhed og pædagogik er den røde tråd igennem din 10. klasse, og passer godt til dig, der gerne vil noget med mennesker.

En anderledes skoledag: Vi arbejder ofte i grupper og meget praktisk og kreativt – også med dansk, engelsk og matematik. Der er typisk ingen lektier. Glæd dig til at blive udfordret i et sjovt og trygt læringsfællesskab.

Læs mere om Grundforløb 1

Personligt

Du er i centrum: Vi tager udgangspunkt i din drøm og din læringsstil – og arbejder videre med alt det du kan, fx med it og digitale medier.

Socialt

Studietur og socialt miljø: Vi tager på studietur til en europæisk storby, så regn med udgifter til rejse og lommepenge. Vi har gode traditioner som fx sportsevents, morgenfest og eftermiddagshygge med spil.

Jeg har lært nye mennesker at kende og oplever, at jeg er blevet mere selvstændig. Lærerne virker meget engagerede og kan gøre en motiveret til at være i skolen. / SOSU H elev

 

Faktaboks

10. klasse EUD 20/20 består af 20 uger med de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik og 20 uger med Grundforløb 1. Du kommer også i brobygning.

Ofte stillede spørgsmål

På EUD 20/20 tager du både 10. klasse, der åbner døren til gymnasie/HF, og grundforløb 1, der giver adgang til alle erhvervsuddannelser. Læs mere her

På EUX 20/20 tager du 10. klasse + grundforløb 1 EUX. Du har dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau, så du er klar til at starte på grundforløb 2 på EUX Velfærd. Læs mere her

På EUD10 tager du 10. klasse, samt bliver introduceret til erhvervsfag og har op til 6 ugers brobygning. Læs mere her 

EUD10 og EUX 20/20 udbydes kun i København.

Få hjælp og svar her