Fokus på omsorg, sundhed og pædagogik

10. klasse

Dig, der vil styrke din faglighed og afklare dit uddannelsesvalg

"Det er ikke bare en almindelig 10. klasse"
Hør om et stærkt fællesskab, gode undervisere og tid til at finde din vej

Vælg 10. klasse på SOSU H

Vil du styrke din faglighed og finde ud af hvilken vej du skal? Vil du udvikle dig i en 10. klasse, hvor der er vægt på både det teoretiske og praktiske med temaer fra omsorg, sundhed og pædagogik? Så er 10. klasse på SOSU H noget for dig!

Du lærer om sundhedsfaglige, pædagogiske, kulturelle og samfundsmæssige emner, samtidig med 10. klasses fagene. Vi har dygtige undervisere, der med projektarbejde, varierede og spændende temaer samt en anerkendende tilgang hjælper dig godt på vej.

Vælg 10. klasse, så du bliver klar til næste skridt; erhvervsuddannelser, EUX, gymnasiet eller HF. Vores 10. klasser åbner dørene til det hele.

Du får et livligt studiemiljø i København eller Hillerød, på en skole fyldt med elever, der uddanner sig til at gøre en forskel for andre. Måske er det også det, du drømmer om?

Faglighed og fællesskab

Du møder unge fra mange forskellige steder, og vi starter med et par introdage. Sammen skaber vi et stærkt klassefællesskab, så du har en tryg base at lære og være i.

Vi arbejder projektorienteret med opgaver fra den virkelige verden, og vi inddrager ofte lokalområdet som læringsrum for inspirerende og motiverende fysiske og kreative aktiviteter. Det kan være sociale studier i Kødbyen, kalorietælling i skoven eller en litterær vandring på Vesterbro.

Du skal deltage aktivt i det vi laver. Vi forventer, at du møder velforberedt op til timerne, og bidrager til både det sociale og faglige miljø. Så tør vi næsten garantere dig både faglig og personlig udvikling.

SOSU H har et godt studiemiljø, hvor der plads til både fordybelse og hygge. I pauserne kan du få en snak med vennerne i sofaerne, spille bordfodbold eller få frisk luft (helt uden røg, da vi selvfølgelig har røgfri skoletid).

Noget med mennesker

Du holder alle døre åbne med en 10. klasse på SOSU H. Vi har mange elever, der er interesseret i ’noget med mennesker’, og flere fortsætter på en af vores uddannelser til pædagogisk assistent, social- og sundhedsassistent,  eller social- og sundhedshjælper. Du kan også tage en EUX Velfærd, hvor du både får en erhvervsuddannelse og en studentereksamen.

Mens du finder ud af, om du skal fortsætte her eller i gymnasiet, HF eller på en anden erhvervsuddannelse, nyder du godt af vores stærke naturfaglige profil og får et spændende indblik i velfærdsteknologi.

Vi får dig godt på vej!

20/20 eller EUD10

Du kan vælge mellem to 10. klasser, der begge har omsorg, sundhed og pædagogik, som den røde tråd. De styrker din faglighed, gør dig klar til mere uddannelse og giver dig mulighed for at afklare, hvad du vil bagefter.

20/20 giver dig både 10. klasse og grundforløb 1. Du skal derfor opfylde adgangskravene til EUD.

EUD10 er en mere traditionel 10 klasse, hvor du har intro til erhvervsfag og brobygning. Udbydes kun i København.

10. klasse og grundforløb 1

Se filmen

Har du spørgsmål?

Uddannelsesvejlederne er klar til at hjælpe dig videre.

Hvis du har spørgsmål om uddannelser, adgangskrav, karrieremuligheder og andet, så kontakt os.